My Cart

Struja tim

 

 

 

NO NONSENSE je moto firme Struja d.o.o..

 

 

Struja je nastala 2002. i jedan je od glavnih snabdevača i projektnih dizajnera za SLV, LEDS C4, Lodes, Umage, Masiero u Srbiji. Naša široka paleta proizvoda nudi minimalistička savremena svetla, kultna dizajnerska svetla, LED rasvetne šine, ugradna svetla, vintidž svetla, stone i podne lampe i još mnogo toga.

 

Od eksentricne rasvete, do jednostavnih, savremenih visilica, do profesionalnih, komercijalnih rasvetnih sistema, nas ogromni dijapazon rasvetnih proizvoda će Vas inspirisati da postignete lični, unikatni izgled koji svaki klijent priželjkuje. Naši rasvetni sistemi nude vrhunski dizajn i ogromnu fleksibilnost u projektnom planiranju. Mi nudimo praktična tehnička rešenja za sve Vaše rasvetne projekte.

 

Zahvaljujući našoj višegodišnjoj saradnji sa poznatim nemačkim, italijanskim, španskim i danskim rasvetnim proizvođačima postali smo lideri u polju LED rasvete i arhitektonske dizajnerske rasvete.

 

Angažovani smo u vodećim projektima kao što je Beograd na Vodi, ....., ali u enterijerima stambenih projekata sirom Srbije. Nudimo vrhunsku uslugu našim klijentima - arhitektama, enterijeristima, rasvetnim dizajnerima, preduzimačima itd. od početka do kraja projekta.

DORĆOL - BEOGRAD - SRBIJA

some things you never turn off

TEL: + 381 11 309 85 57 EMAIL: struja@struja.rs